BOOTCAMP

Bootcamp is een training in groepsverband en dat heerlijk in de buitenlucht onder begeleiding van een enthousiaste trainer. De training is voor mannen en vrouwen waarbij je in je eigen tempo en op eigen intensiteit mee kan doen. Je traint dus lekker op je eigen niveau en je pakt je eigen prikkel.  De bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om sterk, strak en energiek te laten voelen in een uitdagende omgeving van strand, bos of park.

Circuit Training: Circuit training is een totale work-out voor het lichaam in 45 minuten. Deze oefeningen zijn zeer verschillend en gericht op het verbeteren van de spierkracht van alle spiergroepen en uw algemene conditie!

Wij adviseren minimaal twee keer per week te trainen om vooruitgang te boeken.

WAAR:


DINSDAG
Waar: Epe, AV Cialfo
Wat: Circuit Training


WOENSDAG
Waar: Heerde, Strand (zomerperiode), Heerderdorp (winterperiode)
Wat: Bootcamp

______________________________________________________________________________

ZATERDAG
Waar: Heerde het strand
Wat: Bootcamp


WANNEER:

Dinsdag 19:00 – 20:00

Woensdag 19.00 – 20.00

Zaterdag 09.30 – 10:30

TARIEVEN:

Met alle abonnementsvormen kan je onbeperkt deelnemen aan de bootcamp en circuit trainingen op alle locaties, waar en wanneer jouw dat uitkomt. Je bent je verplicht om je voor de les aan te melden via de app of via de site. Lukt het toch niet om te komen meld je dan ook weer af. Dit kan tot een uur voor de les doen. Meer weten mbt de regelgeving van het aan en afmelden bekijk de voorwaarden. Bekijk de tarieven bij Bestellen.

Geldigheid van strippenkaarten
Je strippen zijn maar liefst 365 dagen geldig! Je hebt dus 1 jaar lang de tijd om je strippen op te maken. In geval van langdurige ziekte, blessures, zwangerschap of langdurig verblijf in het buitenland kan er een beroep worden gedaan op een eventuele verlenging.

Maandkaart
Is geldig vanaf de de dag wanneer je betaling is binnengekomen.

Betalingen
Het is mogelijk om voor de lessen een maandkaart of strippenkaart te kopen. Dit kan ook via de site onder Bestellen of via de JGetFit app.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie.
Meteen inschrijven? Ga dan naar ons inschrijfformulier.