Small Group Training

Small Group TrainingSeminar

Opzoek naar veel persoonlijke begeleiding tijdens het sporten? Wil je samen met vrienden,familie of in een eigen samengesteld groepje sporten? Heb je iemand nodig die jullie motiveert en een trainingsplan voor jullie opstelt? Wil je samen de duur en invulling van de trainingen bepalen?Dan is de Small Group Training iets voor jullie!.

Teambuilding

Voor verenigingen, bedrijven, vrijgezellen en familiefeesten! Ben je met je Sportteam een weekendje weg en nog op zoek naar een leuke activiteit? Wij verzorgen leuke trainingen om samen als groep lekker bezig te zijn waarbij sportiviteit, samenwerken en plezier natuurlijk voorop staan. Denk hierbij aan;

Teambuildingbootcamp
Bootcampbattles

Heb je zelf een leuk idee? Wij kijken wat de mogelijkheden zijn.
Lunch is mogelijk. Al prijzen vanaf 7,50 p.p! Mail of bel met J GetFit voor meer informatie en een prijsopgave.

Bekijk onze prijzen...

JGetFit

Onze motivatie

Er is één ding dat wij nog leuker vinden dan sporten zelf: Mensen helpen vitaler, fitter en gezonder te worden en te blijven. Door ze te begeleiden met een persoonlijk plan wat bij hen past. Wanneer je ziet dat iemand na jarenlange pogingen er uiteindelijk toch in slaagt om samen met ons zijn of haar doelstelling te behalen geeft ons dat enorm veel energie. Wij bieden een gevarieerd trainingsprogramma.

Inschrijven

Evenementen

Error: No articles to display

Logo Wit (Naast) Tekst

Tel: 06-10624446

Email: tamara@jgetfit.nl

Wijzigingen

Geen evenementen