Personal Training

Personal TrainingSeminar

Wil jij trainen met een doel of gewoon lekker sporten? Weet je niet waar je moet beginnen, heb je het te druk of ben je de motivatie kwijt? Dan ben je bij J GetFit aan het juiste adres. Je krijgt een eigen Personal Trainer die je motiveert, ervoor zorgt dat je weer plezier in het sporten krijgt en die samen met jou een persoonlijk en realistisch trainingsplan opstelt. We trainen lekker in de buitenlucht of bij jou thuis!

Waarom Personal training?

Iedereen heeft een eigen manier van eten, bepaalde manier van leven en lichamelijke conditie. Daarom werken wij met 4 speerpunten tijdens jou programma: voeding, motivatie, training en herstel. Wij vinden deze persoonlijke benadering DE manier om samen met jou je doelstellingen te behalen.

Met goede begeleiding en motivering kunnen wij er samen voor zorgen dat gezond leven jouw levensstijl wordt, waarin gezonde voeding en sport geen opgave meer is, maar geheel aansluit op jouw persoonlijke omstandigheden.

Is jouw voeding in orde en wil je alleen begeleiding in het sporten is dat ook mogelijk. Dit kan 1 op 1, maar is ook mogelijk met een sportbuddy!

Bekijk onze prijzen...

JGetFit

Onze motivatie

Er is één ding dat wij nog leuker vinden dan sporten zelf: Mensen helpen vitaler, fitter en gezonder te worden en te blijven. Door ze te begeleiden met een persoonlijk plan wat bij hen past. Wanneer je ziet dat iemand na jarenlange pogingen er uiteindelijk toch in slaagt om samen met ons zijn of haar doelstelling te behalen geeft ons dat enorm veel energie. Wij bieden een gevarieerd trainingsprogramma.

Inschrijven

Evenementen

Error: No articles to display

Logo Wit (Naast) Tekst

Tel: 06-10624446

Email: tamara@jgetfit.nl

Wijzigingen

Geen evenementen