RUN CURSUS

Samen hardlopen is toch leuker dan alleen? Tijdens deze cursus wordt er naar jouw looptechniek gekeken. Je krijgt individuele tips en tools om je looptechniek te verbeteren. De training geeft je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Loop jij al hard en wil jij je techniek verbeteren of misschien wel een afstand van 10 kilometer, halve marathon of meer lopen, dan is deze cursus ook geschikt voor jou. Je traint onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Inhoud trainingsprogramma:

De cursus duurt 7 weken. In 14 trainingen leer je de basisbeginselen van het hardlopen, loopscholing, blessure preventie, het belang van schoenen, rekken en nog veel meer. Met een videoanalyse gaan wij jouw hardloopstyle bekijken en proberen te verbeteren.

De lessen zijn verdeeld in 7 hardloopsessies en 7 bootcamp trainingen. De hardloop trainingen worden op de donderdagavond op verschillende locaties in Heerde en Epe gegeven. De andere 7 lessen bestaan uit Bootcamp trainingen waarbij je op eigen tempo en intensiteit traint. Het accent ligt op vergroten van je kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie. De Bootcamp trainingen worden op verschillende dagen aangeboden. Bekijk hiervoor het lesrooster. Wil jij vaker in de week komen bootcampen dan is dat in overleg mogelijk. Je ontvangt elke week een training die je zelfstandig kunt uitvoeren. Dit schema wordt samengesteld met jouw hardloop wensen.

HOE ZIET EEN TRAININGSWEEK ERUIT:

1 x Hardloop Training (donderdagavond)
1 x Bootcamp Training (ma,di,wo,za of zo)
1 x Hardloopschema (eigen keus tijdstip)

De cursus sluit af met een Test Run van 5 km of langer.

TARIEVEN:

€80

Om het meeste leerrendement uit de trainingen te halen trainen we in een kleinschalige groep van 16 beginnende hardlopers. Bij een groep van minimale bezetting van 8 lopers.

Heb jij een doorlopend abonnement bij JGetFit dan zijn de kosten €48.50

WANNEER:

Donderdag 19.00 – 20.00

JUNI & JULI

Voor in 2020

  • donderdag 11 juni
  • donderdag 18 juni
  • donderdag 25 juni
  • donderdag 2 juli
  • donderdag 9 juli
  • donderdag 16 juli
  • donderdag 23 juli

WAAR:

Verschillende locaties in Heerde en Epe.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie.
Meteen inschrijven? Ga dan naar ons inschrijfformulier.