Over

Over

IMG 20150208 075803

Tamara Pleiter

Bootcamptrainer/Hardloop Trainer en groepslesinstructrice

Mijn naam is Tamara Pleiter, sporten is voor mij een uitlaatklep en ontspanning. Ik vind het heerlijk om tijdens het sporten mijn hoofd leeg te maken.   In mijn vrije tijd is sporten mijn grote passie. Ik beoefen de volgende sporten; voetbal, mountainbike, skeeleren, hardlopen, bootcamp en ben regelmatig in de sportschool te vinden.

In 2006 heb ik mijn studie Fitnesstrainer A met succes afgerond op het Deltion College in Zwolle. Tijdens mijn studietijd heb ik stages gelopen in verschillende sportcentrums. Na mijn studie heb ik gewerkt bij een sportschool en heb daar verschillende groepslessen gegeven. In 2016 heb ik mijn hardloop trainer diploma behaald en geef een aantal keer in het jaar een Start2Run cursus.

Op dit moment ben ik werkzaam bij defensie en bekleed ik een functie als Sportinstructeur. Het geeft mij erg veel energie om mensen fysiek en conditioneel sterker te maken. Ik zie het dan ook als een grote uitdaging om deelnemers van JGetFit te begeleiden in het realiseren van hun persoonlijke doelstellingen. De reden dat ik dit werk doe, is omdat ik het leuk vind om mensen te motiveren.     Mensen laten zien dat ze meer uit hun eigen kwaliteiten kunnen halen. Voor mijzelf geldt dit principe ook, ik wil het beste bij mijzelf    naar boven halen. Het gaat dan om gezond leven, sporten en mijn nieuwsgierigheid blijven prikkelen. Mijn uitgangspositie is altijd, ik     wil plezier in het lesgeven en sporten hebben en zo mij enthousiasme overbrengen op de deelnemers.

Opleidingen:

  • Fitnesstrainer A
  • Cios niveau 3 (sport en bewegingsleider)
  • IBT sportinstructeur Defensie
  • Aalo Hardloop Trainer

Evenementen

Error: No articles to display

Logo Wit (Naast) Tekst

Tel: 06-10624446

Email: tamara@jgetfit.nl

Wijzigingen

Geen evenementen