Evenementen

Evenementen

JGetFit RUN

JGetfit Run  

Heerlijk in de buitenlucht verantwoord beginnen met hardlopen? Dan is de JGetFit Run cursus iets voor jou! Binnen 6 weken bouwen we samen op van 1 naar 20 minuten hardlopen. De training geeft je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Loop jij al hard en wil jij je techniek verbeteren of misschien wel een afstand van 10 kilometer, halve marathon of meer lopen dan is deze cursus ook geschikt voor jou. 

Inhoud trainingsprogramma:

In 12 lessen leer je de basisbeginselen van het lopen, loopscholing, blessure preventie, het belang van schoenen, rekken en nog veel meer. Ook gaan we aandacht besteden aan Pose Running. Voorkom blessures door een andere manier van hardlopen. Met een video analyse gaan wij jou hardloopstyle bekijken en proberen te verbeteren.

De lessen zijn verdeeld in 6 hardloopsessies op de donderdagavond op verschillende locaties in Heerde en Epe. De andere 6 lessen bestaan uit Bootcamp traingen waarbij je op eigen tempo en op eigen intensiteit traint. Het accent ligt op vergroten van je kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie. De Bootcamp trainingen worden op verschillende dagen aangeboden. Bekijk hiervoor het lesrooster. Wil jij vaker in de week komen bootcampen is dat in overleg mogelijk.

Je ontvangt elke week ook een training die je zelfstandig kunt uitvoeren. Dit schema word gemaakt met jouw hardloop wensen.

De cursus sluit af met een Test Run van 5 km of langer.

JGetFit Run cursus; wat kost het meedoen en wat levert het je op                   

Voor € 80,- doe je mee aan de JGetFit Run cursus. Dat betekent dat je 6 weken welkom bent bij de gezamenlijke hardloopsessies en de Bootcamp trainingen. Je traint onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. De trainingen duren een uur waarin je bezig bent met hardlopen in theorie & praktijk en daarbij krachtuithoudingsvermogen traint met de Bootcamp trainingen. Ook krijg je elke week een huiswerkopdracht mee. Deze training bestaat uit een looptraining die zelfstandig kunt uitvoeren en persoonsgericht is. Aan het einde van de cursus heb je een mapje compleet met 7 looptrainingen, tips & tools.

Geef jij je op VOOR maandag 25 juni dan ontvang je %20 korting op een leuk hardloopshirt van JGetFit.

Tevens ontvang je een kortingsbon ter waarde van €20,- van Run2Day.

Opgeven:

Opgeven voor de JGetFit Run cursus doe je om een mail te sturen naar TDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt meer informatie over de cursus en een intake formulier die je voor de start van de cursus ingevuld moet hebben. Om het meeste leerrendement uit de trainingen te halen trainen we in een kleinschalige groep van 15 beginnende hardlopers dus VOL=VOL.

Start datum:

Start datum is op donderdag 23 augustus om 19.00 uur tot 20.00 uur.

De hardloopsessies worden vanaf die datum 6 weken lang op de donderdag van 19.00 tot 20.00 uur gegeven op verschillende locaties in Heerde en Epe.

De Bootcamp trainingen worden gegeven op de maandagavond, dindsdagavond, woensdagavond en de zaterdagochtend in Heerde en Epe.

Bij aanmelding ontvang je een intake formulier&meer informatie over de trainingen.

Read 2937 times
More in this category: JGetFit FitTest resultaten »

Evenementen

Error: No articles to display

Logo Wit (Naast) Tekst

Tel: 06-10624446

Email: tamara@jgetfit.nl

Wijzigingen

Geen evenementen